2010-10-01 17:15:33• hírek • Szatmár.ro

Még egy hétig lehet szavazni a bikinis szépségekre

Október 11-én zárul a szavazás a Miss Bikini 2010-es szépségversenyen.

Már csak egy hét van arra, hogy a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 versenyére jelentkezett lányokat szavazattal támogathassák az olvasók. A szavazatok folyamatosan gyűlnek és annyit elárulhatunk, hogy néhány lány igencsak elhúzott a többiektől.  A szavazás mellett pedig érdemes megnézni a lányok fotóit, melyek  szemet gyönyörködtetőek és a nyári pillanatokat juttatják eszünkbe.

És hogy miért érdemes még megmozgatni baráti társaságokat, rokonokat. ismerősöket, hogy szavazzanak? Ezáltal ugyanis a lányokat értékes nyereményekhez juttathatják az olvasók és abba is beleszólhatnak, hogy melyik legyen az a tizenkét lány, akiknek a képeivel falinaptárt fog megjelentetni a Szatmár.ro.

A szavazás október 8-án, azaz pénteken éjfélkor zárul, az eredményhirdetésre pedig október 11-én kerül majd sor.

Következzenek a díjak:

Első díj - a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, egy Trust Models Portfolió-fotózás, a Salon Expressive 100 lej értkékű utalványa, a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

Második díj - A Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon Expressive 100 Lei értékű utalványa, PrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet.

Harmadik díj -  A Salon Expressive 100 lejes utalványa, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványa, valamint a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérlete

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: